Tereza - Brunott Juwelier

Tereza

Verkoopmedewerkster
Wie
Tereza

Tereza heeft een enorme passie voor verlovingsringen en trouwringen. Het is voor haar een waar genoegen als klanten terugkomen om hun aanzoekfilmpjes en foto’s te laten zien na de aankoop van een verlovingsring. Dat moment van gedeelde vreugde en liefde is precies waar Tereza blij van wordt.

Ze heeft een natuurlijk talent om aan te voelen wat klanten nodig hebben en zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach de deur uitgaat. Of je nu op zoek bent naar een sieraad of horloge, Tereza neemt de tijd om samen met jou het perfecte stuk te vinden.

Naast haar passie voor sieraden, helpt Tereza je ook graag bij het vinden van het perfecte horloge. Ze heeft een speciale voorliefde voor Meistersinger vanwege de verfijnde afwerking en de luxe uitstraling van deze horloges. Tereza weet als geen ander hoe ze de juiste combinatie van stijl en functionaliteit kan vinden die bij jou past.

Maar het allerleukste aan haar werk vindt Tereza toch wel de persoonlijke connectie met de klanten. Het zien van blije gezichten en het delen van bijzondere momenten geeft haar energie en voldoening. Ze voelt zich vereerd om deel uit te maken van zulke belangrijke momenten in het leven van haar klanten.