Linda - Brunott Juwelier

Linda

Verkoopmedewerkster
Wie
Linda
Sinds
1967
Wat
Verkoopmedewerkster Capelle
Typisch Linda
Enthousiast, geduldig, humoristisch
Favoriete merken
Seiko, Buddha to Buddha, Monzario
Favoriete sieraad
Witgouden fantasie ring, gezet met een briljant geslepen diamant van R&C
Favoriete horloge
Seiko Presage SRP855J1 dameshorloge

Linda heeft de opleiding LTS Fijnedelmetaal bewerking gedaan. Ze vindt het heerlijk om klusjes uit te voeren waar de klant blij van wordt – oftewel, duurzaam bezig zijn. Linda’s streven is om bij te dragen aan een wereld waar kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

Haar liefde voor sieraden is onmiskenbaar. Haar favoriete sieradenmerk is ByR&C. Ze is vooral gecharmeerd door de diversiteit aan kleurstenen, het gebruik van verschillende materialen, en de fijne afwerking van de sieraden. Voor Linda is elk sieraad een kunstwerk op zich, waarin vakmanschap en creativiteit samenkomen.

Naast sieraden heeft Linda ook een grote passie voor horloges. Haar absolute favoriet is de Meistersinger Neo. Dit horloge weet met zijn eenvoud en precisie een tijdloze elegantie uit te stralen die Linda enorm aanspreekt. Daarnaast heeft Ebel ook een speciaal plekje in haar hart. Vooral de verfijnde lijnen in de sportmodellen van Ebel kunnen op haar waardering rekenen. Voor Linda zijn deze horloges niet alleen tijdwaarnemers, maar ook stijlvolle accessoires die perfect passen bij elke gelegenheid.