Wie jarig is trakteert

Op zaterdag 1 april 2023 viert Brunott zijn 123-jarig bestaan en wie jarig is trakteert! Ter ere van deze mijlpaal bieden we tot 30% korting* op de gehele collectie in onze twee fysieke winkels in Rotterdam (Oude Binnenweg 45) en Capelle aan den IJssel (Koperwiek).

- 10% korting op een aankoopbedrag tot € 1000,-
- 20% korting op een aankoopbedrag tot € 5000,-
- 30% korting op een aankoopbedrag vanaf € 5000,-

We hopen dat je dit feestje met ons mee komt vieren! 🎉

We zijn ontzettend trots op onze turbulente historie en deelname aan het Rotterdamse straatbeeld. Sinds onze oprichting in 1900 hechten we waarde aan service, betrouwbaarheid en kwaliteit en hebben we ons ontwikkeld tot een divers, duurzaam en dynamisch familiebedrijf.

Bij Brunott Juwelier vind je fantastische juwelen en indrukwekkende horloges die zijn geselecteerd op basis van duurzaamheid en eerlijkheid. Onze enthousiaste vaklui staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kom naar onze winkels en profiteer van onze speciale aanbieding ter ere van ons 123-jarig bestaan. Let op, de korting geldt niet voor onze webshop.

We hopen je zaterdag 1 april te mogen ontvangen.
Het Brunott-team

 

*Korting enkel geldig op onze voorraad in de winkel. Korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingen of aanbiedingen.