Kleurrijke Moederdag bij Brunott Juwelier

Beste lezers,

Ben je op zoek naar een bijzonder Moederdagcadeau voor jouw moeder, schoonmoeder of oma? Zoek dan niet verder en breng een bezoekje aan Brunott Juwelier! Van 8 tot 13 mei staat onze juwelierszaak helemaal in het teken van kleur en hebben we een extra grote collectie Miss Spring sieraden in huis. Deze prachtige sieraden maken jouw Moederdagcadeau extra speciaal.

 

Sjaal Miss Spring
En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we een aantal mooie acties voor onze klanten in petto. Bij aankoop van een Miss Spring sieraad boven de 250 euro, krijg je van ons een prachtige sjaal cadeau. Zo kan je nog langer nagenieten van je aankoop en heb je meteen een bijpassend accessoire.


Maar dat is nog niet alles! Voor alle super moeders hebben we een bosje bloemen klaarstaan als speciale verrassing. En ook aan de kleintjes hebben we gedacht. In onze winkel staat een leuke snoepkar waar ze zelf hun favoriete snoepjes kunnen scheppen. Zo wordt shoppen bij Brunott Juwelier een feestje voor het hele gezin!

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we ook nog eens 10% korting op de Miss Spring collectie met de kortingscode MOEDERDAG2023. Deze korting is geldig zowel online als in onze twee winkels. Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig bij ons langs en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan prachtige sieraden.

Bij Brunott Juwelier vind je de mooiste sieraden voor elke gelegenheid en elk budget. Of je nu op zoek bent naar een ketting, armband, oorbellen of ring, bij ons slaag je gegarandeerd. Onze Miss Spring collectie is kleurrijk, eigentijds en perfect voor Moederdag.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Brunott Juwelier en je te laten stralen met onze kleurrijke collectie. Kom gezellig bij ons langs of neem een kijkje op onze website. Wij staan voor je klaar!

Ontdek de Miss Spring Collectie

Met vriendelijke groet,
Het team van Brunott Juwelier